Groei naar die krachtiger leider in jezelf en behaal je droomresultaten

Jouw impact valt niet te onderschatten. Uit meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van KMO bedrijfsleiders, directies en managers blijkt het overduidelijk: de rol van de nummer 1 is cruciaal.  Jij bent een hefboom … of een rem voor jouw bedrijf. Als je evolutie en groei wil in je bedrijf, begin dan bij jezelf!

Bereik je als ondernemer niet de resultaten die je met je bedrijf voor ogen hebt?

Heb je het gevoel dat er meer mogelijk moet zijn?  Voel je frustratie omdat je de sleutel niet omgedraaid krijgt ondanks al jouw keihard werken ? Je vermoedt al wel dat jouw gedrag het verschil kan maken, maar weet niet exact hoe? Je gelooft in die “nieuwe” leiderschapsstijl met oog voor mens én resultaat, maar zelf vind je het lastig om dat succesvol in de praktijk om te zetten? 

Wil je rustiger, creatiever en effectiever leidinggeven? Wil je als leider zelf minder brandjes blussen en een team ontwikkelen dat het alleen redt, ook zonder jouw dagelijkse operationele tussenkomst? Je zoekt naar betere samenwerking i.p.v. de slopende tegenwerkingen en spanningen in de organisatie? 

Geloof je dat het anders kan ?

Het kan anders !

Met ons leiderschapstraject groei jij als leider én als mens. Uit JOUW persoonlijke ontwikkeling volgt groei van je medewerkers en je bedrijf.

We beloven je niet dat het traject gemakkelijk wordt. Jij wordt je bewust van de sleutel in je hand en dient die wel zelf om te draaien. Durf je die uitdaging aan?

Het geschenk achter de deur is de droom waarnaar je verlangt: het loopt vlotter in je bedrijf, rustiger, moeiteloos succesvoller. Ook je team groeit. Je staat er niet alleen voor. Je kan focussen op wat JIJ wil, op het werk én privé. Iedereen happy. Van lijdensweg naar leidersweg.

In onze unieke leiderschapstrajecten verbinden we diepe persoonlijke ontwikkeling met jouw concrete bedrijfscontext. Je zet je intelligentie én intuïtie in bij praktijkcases voor tastbare resultaten. De veilige groep deelnemers met gelijkaardige functies smeedt een band voor het leven.

Ja, je wil het anders?  Kies dan ons cadeau dat best bij jou past:

Ben je volledig klaar om echt stappen te zetten als leider? Kies dan wat jou best ligt uit ons aanbod.
Twijfel je nog? Scroll dan zeker verder door.

Jaartrajecten
Voor ondernemers & directie

Dit krachtig en verbindend meerjaars programma is specifiek ontwikkeld voor KMO bedrijfsleiders/ondernemers en directieleden met als doel : evolutie en groei op gang brengen bij jezelf en je bedrijf, voor betere resultaten zonder moeite. 

Korte trajecten
Minder frustratie door meer zelfkennis

Wist je dat veel frustraties ontstaan omdat je de impact van je gedrag verkeerd inschat? Communicatie is niet simpel…

In dit kort traject (tweedaagse en online sessies) leer je jezelf en de ander kennen, met ieders persoonlijke voorkeuren.  Je creëert meer begrip voor jezelf én elkaar. Je vermijdt slopende misverstanden en discussies op het werk én thuis.

 

Individuele coaching
Een boeiend pad van groei

Wil je (het gedrag van) jouw omgeving veranderen? Begin met jezelf

Dit intensief persoonlijk coachingstraject, afgestemd op jouw maat,  maakt je een bewuster leider. Je ontdekt hoe je je kwaliteiten sterker inzet. Je pakt je uitdagingen aan. Je groeit naar die betere succesvollere leider in jezelf.

 

Ja, ik twijfel nog een beetje

Ben je zo ver nog niet ?

Ook dan hebben we een bijzonder cadeautje voor jou : vulde je onze leidersscan al in ? Zeker es doen ! Via de feedback die we je geven leer je ons al een klein beetje beter kennen.

Of wil je kans maken op een klankbordgesprek ? Waag je kans !

Waardevol advies
met de leidersscan

Wil je weten in welke mate jij je verbindend leiderschap inzet? 

Deze leidersscan helpt je op weg naar inzicht op deze vraag.

Vraag een vrijblijvend klankbordgesprek aan 

Maandelijks geven we drie leiders een 1-op-1 klankbordgesprek cadeau.

Een klankbordgesprek is een moment persoonlijke aandacht, helemaal voor jou alleen, bij ons op kantoor. We verkopen dit niet maar mochten we dat doen, dan zouden we er minstens €450 voor rekenen.

Jou bieden we gratis de kans om met ons in te zoomen op jouw specifieke situatie en wat voor jou nu the next step is om een beter en relaxter ondernemer te worden.

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.