Van samen werken naar samenwerken!

Bereik je als team niet de resultaten die je voor ogen hebt?

Het bedrijf evolueert, het team vernieuwt en de violen dienen te worden afgestemd. Want zelfs een goed afgestemde viool kan in no time ferm ontregeld worden – en dat klinkt enorm vals’. Het is niet voldoende om een aantal getalenteerde mensen samen te brengen om een mooi doel te realiseren. Het komt er niet zomaar uit, dat teamsucces! 
Niet iedereen kent de bedrijfswaarden en weet die dagelijks te vertalen naar het juiste gedrag. Ontbreekt de wil, of kan men niet beter? Krachten bundelen, op dezelfde golflengte zitten, … lijkt voor de hand te liggen. Het is geen evidentie om elkaar zomaar vlot en gemakkelijk te begrijpen. Vertrouwen opbouwen vraagt veel aandacht en je kan het zomaar opeens weer kwijtraken.
Komen jouw teamleden gemakkelijk bij je met hun twijfels? Komen ze ervoor uit als ze’t niet weten? Als ze’t niet eens zijn met jou, zeggen ze dat dan? Heb jij het idee dat jullie elkaar aanvullen en dat jullie teamkracht veel meer is dan de som van jullie individuele krachten?
Vele teams worstelen met bovenstaande uitdagingen. Je bent echt niet alleen.

Het kan absoluut anders!

Het is mogelijk om een succesvol team te bouwen! Een team dat zijn doelstellingen behaalt, waarin iedereen graag werkt en voldoening voelt. Ze durven openlijk de strijd aangaan over ideeën. Ze steunen besluiten en actieplannen en spreken elkaar aan op het realiseren van overeengekomen activiteiten. Alle concentratie gaat naar het bereiken van collectieve resultaten!

Wil jij ook zo’n team vormen?

Zo ja, ben jij ook klaar om tot actie over te gaan?

We hebben twee cadeautjes klaar, speciaal voor jou!

Om je te helpen bij de keuze welk best voor jou is :
ga eens eerlijk na bij jezelf: in welke fase zit je: ben je zo wat aan het ontdekken nog of heb je iets van
YES, ik wil echt stappen zetten nu?

Is het “YES”, kies uit onderstaand aanbod. Is er nog twijfel, scrol verder door naar onder.

Groeitraject
Van samen werken naar samenwerken

Jezelf en de teamleden beter leren kennen. Elkaars kwaliteiten ontdekken, waarderen en benutten ten behoeve van het geheel van de organisatie.

Klaar om jullie communicatie “to the point” te bespreken, met onmiddellijk bruikbare tips voor verbetering, die dankzij de juist begeleiding door de teamleden naar voren worden gebracht. Helemaal betrokken met zin in de verandering. Elk obstakel is een groeikans waarbij je begeleid wordt binnen dit traject. Alles wordt bespreekbaar, op een gemoedelijke, open manier. Kies voor een positieve ervaring die voor lange tijd een “yes we can” gevoel aan de groep zal geven!

 

Trainingsdagen
Minder frustratie door meer zelfkennis

Wist je dat veel frustraties -zowel privé als professioneel- ontstaan omdat we de impact van ons gedrag verkeerd inschatten?

Leer je eigen voorkeuren en die van je collega’s kennen. Maak tastbare afspraken die de sfeer en teamresultaten bevorderen. Jarenlang geven we reeds opleiding rond jezelf en de ander leren kennen, met ieders persoonlijke voorkeuren. Onlangs zei een cursist dat iedereen de kans verdient zo’n training te volgen. Het zou veel meer begrip voor jezelf én elkaar creëren. Het zou heel veel misverstanden en discussies op het werk én thuis vermijden.

 

Individuele coaching
Een boeiend pad van groei

Wil je (het gedrag van) jouw omgeving veranderen? Begin met jezelf ! Mensen geloven wat je doet, niet wat je zegt.

Tot inzichten komen, een strategie uitwerken, op pad gaan naar die beter leider in jezelf, met vallen en opstaan.

Velen geven aan: “eens je het pad opgaat, wil je er nooit meer vanaf!”

 

 

Ja, ik twijfel nog een beetje

Ben je zo ver nog niet?

Ook dan hebben we een bijzonder cadeautje voor jou : vulde je onze leidersscan al in? Zeker es doen! Via de feedback die we je geven leer je ons al een klein beetje beter kennen.

Of wil je kans maken op een klankbordgesprek? Waag je kans!

Waardevol advies
met de leidersscan

Wil je weten in welke mate jij je verbindend leiderschap inzet?

Deze leidersscan helpt je op weg naar inzicht op deze vraag.

Vraag een vrijblijvend klankbordgesprek aan

Maandelijks geven we drie leiders een 1-op-1 klankbordgesprek cadeau.

Een klankbordgesprek is een moment persoonlijke aandacht, helemaal voor jou alleen, op het Intentif kantoor of op Het Leerhof of online. We verkopen dit niet maar mochten we dat doen, dan zouden we er minstens €450 voor rekenen.

Jou bieden we gratis de kans om met ons in te zoomen op jouw specifieke situatie en wat voor jou nu the next step is om een beter en relaxter leider te worden.

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.