Guy Normandie

Vanuit menselijke invalshoek terug naar essentiële bedrijfsvoering.

Ik schat mezelf in als een warm, open, optimistisch en realistisch persoon die graag de leiding neemt bij het organiseren van bepaalde zaken met een lichte voorkeur voor structuur. Zelf schat ik mij zeer sociaal in, hecht ik veel belang aan relaties met een goede verstandhouding en probeer ik bij te dragen aan een harmonieuze sfeer waarbij ik maximaal inzet op het zich goed voelen van de andere. Vaak betrap ik mezelf op de dosis humor die ik met een kwinkslag niet kan nalaten tijdens een dialoog of situatie, en zie ik dit als een dagelijks basis ingrediënt. Tot slot zijn luisteren naar, inspireren en motiveren van anderen telkens werkwoorden die ik tevens hoog in het vaandel draag.

Door mijn technische bewogenheid voor dingen en een groot hart voor mensen ben ik een authentiek coach (en leider) die inspireert, ondersteunt en zorgt voor helderheid in een kluwen van proces-, menselijk- en strategisch-gerelateerde vraagstukken.

Als de groei van uw bedrijf u te hard gaat, de markt voor u te snel en uw medewerkers op sommige momenten van geen hout pijlen weten te maken, gaan we graag met u terug naar de Essentie…

De bron als missie van uw onderneming! De vonk waar alles toen een start mee kende en nog steeds uw bestaansreden zou moeten zijn tot op vandaag. Laten we samen hier maximaal op inzoomen -door het schenken van elkaars vertrouwen- met de focus om te willen verbeteren, aan de hand van objectieve analyses, het geloof dat het absoluut goed komt en vooral in te zetten op de positieve menselijke drive die dit alles mogelijk maakt. Graag willen we met u deze weg bewandelen om straks uw bedrijf sterker te maken voor de toekomst!

Bekijk de opleidingen met Guy Normandie

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.