Laden Evenementen

← Back to Evenementen

Fernand Vermeulen

Fernand Vermeulen

Ik tracht je heel summier weer te geven wat mij bijzonder drijft als mens en functionaris binnen Intentif, waarmee ik mijn missie verwerkelijk, samen met de collega’s die eenzelfde missie delen.

Als Manager coaching en innovatie te BOSS paints en als Partner van Intentif faciliteer ik medewerkers in hun proces naar meer (werk)geluk. Ik leg hierbij de nadruk op het verhogen van het zelfbewustzijn, waardoor mensen kiezen voor een job die meer in lijn is met hun roeping en met hun talenten, competenties en vaardigheden.

De verbinding tussen zelfvertrouwen, zelfaanvaarding en zelfkennis ligt hier aan de basis alsook de wil om congruentie te bewerkstelligen tussen zowel binnen als buiten zichzelf. Door het overstijgen van de polariteiten en het doen ontstaan van vrijheid, vindt geluk zijn weg.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou op pad te gaan.

juni 2019

Connect & Lead voor ondernemers en directieleden Jaar3

17 juni 2019 | 18 juni 2020
Het Leerhof, Hollebeekstraat 6
Brakel (Parike), 9661 België
+ Google Maps
€4995

Super! Je kiest ervoor om je groei als ondernemer verder te zetten! OPGELET Dit programma is enkel toegankelijk voor ondernemers die de beide jaren "Jaartraject leiderschap voor ondernemers JT1 & JT2" hebben afgewerkt. Na het verwerven van de inzichten en het aanscherpen van je kanalen voor het bewust uitdragen van de bedrijfscultuur die je wenst, focussen we hier op het verder aanscherpen en onderhouden van je vaardigheden. Bovendien maken we nog meer de connectie met het groter geheel. Via dit…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.