Over ons

Als manager loop je je soms te pletter. Je wordt geleefd. Je werkt te hard. Wij ook, jarenlang,  tijdens vele management- en directiefuncties.
We leerden eruit dat we naar onszelf dienden te kijken in plaats van de omgeving te veranderen. 

Met wilskracht, hard werken en klassieke managerscursussen alleen kom je er niet. Integendeel. Je maakt het jezelf nog lastiger. Je botst op tegenstand. Medewerkers werken tegen. Vermoeiend. Je bereikt veel minder dan wat je zou kunnen.

Door eigen ervaring én door opleidingen ontdekten we dat er meer speelt dan het mentale management. Het zichtbare en het onzichtbare verbinden, dat maakt je een wijs leider. 
We vulden onze rationele ingenieursopleiding aan met creatieve intuïtieve ontwikkeling. De combinatie van intuïtie en intelligentie is de toverstok waar elke leidinggevende van droomt. Die zorgt dat alles vlotter loopt. Je omgeving werkt mee. Minder moeite, meer resultaat met je team en je bedrijf.  Wij bieden jou die toverstaf graag aan, maar je moet hem wel zelf bedienen 🙂

Zodat je als leidinggevende je leven als mens en leider fundamenteel verandert. Zo spaar je veel tijd. Zo creëer je veel meer fun en voldoening.  Gewoon omdat je al je krachten en kwaliteiten inzet. Rekening houdend met jezelf én je omgeving.

Echt toveren is het niet… Alles zit al in jou, je kwaliteiten én je interne saboteurs. Je gaat er alleen niet bewust mee om. En je moet zelf in actie schieten. Jezelf in vraag durven stellen. Tijd nemen voor reflectie. Openstaan voor nieuwe atypische inzichten. Wij nodigen je wel uit, maar jij moet het wel zelf doen. 

Je hoeft het niet alleen te doen. Wij helpen je op een zacht confronterende manier, in een veilige sfeer van vertrouwen, respect en verbinding: via individuele coachings, intervisies en trainingen. Liefst in trajectvorm, met je collega’s in-company of met gelijkgezinden in onze open opleiding. Omdat verandering tijd vraagt en opvolging en bijsturing. Zo werken onze hersenen nu eenmaal. Anders blijft het alleen maar bij goeie voornemens. Wij willen dat je de verandering effectief realiseert. Dat je de theorie in de praktijk toepast. 
Wij gaan voor persoonlijke ontwikkeling, die leidt tot professionele groei en vlotjes tastbare resultaten laat ontstaan voor het bedrijf.   Met minder is niemand tevreden. Wij niet. Jij toch ook niet?

We bouwen samen met jou aan een bloeiend en nog succesvoller bedrijf! Mens-en resultaatsgericht. Hoofd, hart en buik in balans.

Pascal De Veirman

Verbindend leiderschap als leidraad langs de stapstenen naar vlot en succesvol ondernemen.

Petra Van Hoorde

Er ligt een geschenk onder elke steen waarover je struikelt

Fernand Vermeulen

Verander eerst bij jezelf wat je fout vindt bij de anderen!

Vanuit menselijke invalshoek terug naar essentiële bedrijfsvoering.

Marcel Van Damme

Never change a winning team, but always prepare your winning team to beat in a changing environment: continue winning.

I never dreamed about success. I worked for it.

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.