Doe hier de Intentif leidersscan

Pictogram leidersscan - Intentif

Wil je weten in welke mate jij je verbindend leiderschap inzet?

Voorbereidend

Haal je een uitdaging voor de geest die momenteel je pad kruist of (mogelijk) zal kruisen. Ga op zoek naar een uitdaging voor jezelf als leider (persoonlijk, bedrijf, …) waarbij je zal worden uitgedaagd. Vul de leidersscan in met deze uitdaging en zijn context voor ogen.

Op weg naar inzicht

Wil je in die context onderzoeken in welke mate jij je verbindend leiderschap inzet? Deze leidersscan helpt je op weg naar inzicht op deze vraag.

“Alleen als we de moed hebben om dingen onder ogen te zien zoals ze zijn, zonder enig zelfbedrog of illusie, zullen de gebeurtenissen de weg naar succes belichten, zodat deze kan worden herkend.”

Op het einde van de vragenlijst word je gevraagd je gegevens in te vullen, zodat de resultaten verwerkt kunnen worden en wij je feedback kunnen toesturen. De privacy van je gegevens is gegarandeerd. Je gegevens worden niet gedeeld met andere organisaties.

Stap 1 van 30

3%
  • Neem voldoende tijd en ga ergens zitten waar je niet kunt gestoord worden.

    Lees bij elke vraag zorgvuldig alle uitspraken door. Kies in hoeverre de uitspraken aansluiten bij hoe je op het werk bent? Op deze wijze vul je alle 28 vragen in. Je antwoorden zullen worden verstuurd naar Intentif.

    Dit is geen test ! Er zijn geen goede of foute antwoorden.

    Kies je antwoorden op grond van hoe je jezelf ziet. Denk niet te lang na over je antwoorden. Je eerste indruk is vaak de beste. Als richtlijn geldt dat het invullen van deze vragenlijst gewoonlijk 10 tot 15 minuten in beslag neemt.

    Mocht je bij deze online vragenlijst op problemen stuiten, neem contact op met coordinatie@intentif.be. We helpen je graag verder.

  • Als je de context invult herinneren we jou daaraan bij het toesturen van je resultaat. Dan kan interessant zijn.

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.