...

Wij zijn Petra & Pascal, ex-managers en de ontwikkelaars van het 7V-leiderschapsmodel.

Als coach/trainer begeleiden wij leidinggevenden en teams op het vlak van leiderschap, communicatie en teamwerk, om het beste uit zichzelf, de medewerkers en de organisatie te halen.

Uit jarenlange ervaring ontwikkelden wij onze eigen opleidingstrajecten vanuit een én-én verhaal. We verbinden hoofd-hart en buik. Intuïtie, emotie en ratio. We geloven sterk dat je als mens en leider een ondeelbaar geheel vormt. Topprestaties gaan hand in hand met voldoening, plezier, werk- en levensgeluk. Alles start bij jezelf. Jij hebt de sleutel tot verandering in handen. De anderen zijn jouw triggers, jouw leermeesters en compagnons. Wij pleiten voor levenslang leren van, door en met elkaar. Feedback vormt daar een essentieel onderdeel van.

In onze opleidingen en coachings herken je een veilige en tegelijk uitdagende aanpak met een no-nonsense focus op mens én resultaat.

Wij helpen leidinggevenden om te groeien als mens en leider, zodat ze moeiteloos betere resultaten halen en meer voldoening en innerlijke rust ervaren.

Wat je ook anders wil, het start bij jezelf.

Feedback is zo’n tricky one. Je hebt vaak leidinggevenden die niet goed durven en het dan uitstellen tot de emmer overloopt. Dan geven ze feedback, maar natuurlijk niet meer op de ideale manier. Het feedback business game is een leuke, praktische en veelzijdige manier om de mogelijke gevolgen van het wel of niet geven van feedback te leren inschatten. Het feedback businessgame helpt je om over de drempel te geraken en het geven van feedback in de praktijk te brengen.

Vera Beck

Directeur (brevet I) en HR businesspartner, VAB-rijschool

De meeste van onze direct leidinggevenden zijn zeer begaan met hun team en vonden het dikwijls lastig om mensen een moeilijke boodschap te brengen en correctief op te treden. Zoveel mogelijk de harmonie bewaren binnen je team en conflicten vermijden staat echter soms haaks op wat je moet doen als leidinggevende. Door het traject heen leert men feedback te zien als een hulpmiddel om zowel het individu, het team en de organisatie te verbeteren. Door dit zo te belichten sluiten feedback gesprekken beter aan bij hun persoonlijke leiderschapsstijl en helpt het hen ondertussen om via open en transparante feedback concrete stappen vooruit te zetten met hun team.

Els Suvée

HR manager, Anticimex

Na het lezen van dit e-zine weet je hoe je zowel in je professioneel als in je privé leven kunt communiceren met impact, zodat je relaties sterker worden. Zet jij de stap?

 

Veel lees- en groeiplezier!

 

Jouw Intentif gidsen,