+32 476 25 27 56 info@intentif.be

That time of the year… en toch anders deze keer

by

Ook voor jou is 2020 vast een jaar om nooit te vergeten, niet? Nog meer dan andere jaren nodigen we je uit even stil te staan bij wat is geweest.

Kop niet in het zand

Natuurlijk zijn er tal van uitdagingen uit het voorbije jaar waar je zo snel mogelijk komaf mee wil maken. Positief denken betekent niet dat we die negeren. We duimen met je mee dat je er sterker uit komt.

Gelukspot

Wie het kleine niet eert…

Tegelijk zijn we ervan overtuigd dat 2020 ook heel wat moois te bieden had. Koester je dat voldoende?

Wij zijn daar zelf van nature niet zo goed in. Daarom startten we begin dit jaar met onze ‘gelukspot’. Een leuke bokaal waar ieder van ons af en toe een briefje in stopte met een geluksmomentje.

Binnenkort lezen we samen alle briefjes, om lekker na te genieten en bewust te blijven van alles waar we wel dankbaar voor zijn, ondanks het bizarre jaar.

Dagboek fan?

Hoe zorg jij ervoor dat je genoeg aandacht geeft aan alles wat wél goed gaat?

2020 was het jaar van de revival van het dagboek. We kunnen het alleen maar toejuichen, die korte dagelijkse momenten van schrijvend reflecteren.

(Dat herinnert ons aan ons leader’s journal dat we jou beloofden een hele tijd geleden. Het komt eraan, net als vele andere nieuwe leuke dingen waar we in deze C-tijden aan werkten. Nog een beetje geduld…)

Een jaar vol oefenen

Het lijkt inmiddels een cliché: elke crisis biedt ook een kans. Welke mogelijkheden heb jij (her)ontdekt? Hoe ging je om met die gedwongen veranderingen en de onzekerheid die ermee gepaard ging?

Telewerken, dé uitdaging voor leidinggevenden om controle los te laten, contact te houden, een teamgeest te bekomen op afstand.

Om nog maar te zwijgen van de lessen in flexibiliteit. Oh boy, hoe vaak hebben wij onze evenementen en opleidingen dit jaar aangepast… Dé topper van het jaar hopen we in 2021 toch te realiseren, na 2x uitstel. Dan stellen de bedrijfsleiders na 2 jaar opleiding hun eigen leidersweg als ondernemer voor op een manier die niemand onberoerd laat.

En jij, wat heb je bijgeleerd door al die uitdagingen? Deel je je tips met ons zodat je ook anderen kan inspireren?

Feedforward naar 2021

Misschien stelde je jezelf dit jaar fundamentele vragen: wat is nu echt belangrijk?  Welke waarden en zingeving drijven jou?

2020 kan jouw prioriteiten veranderd hebben. Wat wil je zeker blijven doen in het nieuwe jaar? En wat heb je gemist in 2020 wat je dolgraag wil toevoegen aan 2021?

Durf te dromen. Je zal versteld staan van je mogelijkheden als je je droom op de juiste manier vertaalt naar een concreet doel. Noteer je het op een briefje naar jezelf? Spannend als je dan eind 2021 terug piept naar het resultaat.

We voorzien trouwens in 2021 een mini-traject om elkaar te helpen onze goede voornemens te realiseren. #leidersinspirerenleiders eens te meer.

Onze V-droom voor en met jou

Wij hebben iets met de letter V. Zo bedachten we dit jaar ons 7V-leiderschapsmodel.

Ook in onze dromen duikt de letter V vaak op: Wij dromen nl. meer dan ooit van een wereld met meer VERBONDENHEID. Weg van polarisatie en (ver)oordelen. Minder angst en meer VERTROUWEN.

Ondanks vele negatieve signalen tegenwoordig geloven we toch dat we daar stap voor stap heen gaan, samen met jou en vele andere leiders die hun waarde(n)vol innerlijk kompas volgen.

Samen zijn we op een oneindige reis naar groei naar de beste versie van onszelf, verbonden met alles en iedereen. We weten niet welke obstakels we zullen tegenkomen. Het is vast niet de makkelijkste levensweg, maar wel de meest zinvolle en VERVULLENDE weg.

We hebben er alle vertrouwen in, dankzij al die bruisende harten vol mededogen en mildheid, zoveel hoofden vol diepe wijsheid en de steeds verder herontdekte intuïtie.

Onze droom is onze wens voor jou:
Dat je in 2021 mag groeien als kwetsbaar krachtig mens en leider,
vol bezieling,
verbonden met al wat is,
bijdragend aan een evenwichtige, duurzame samenleving waar het goed vertoeven is voor iedereen.

Daar klinken we graag met jou op tijdens ons volgende Re-Connect & Lead Café!

Geniet van de warme VREDE, VREUGDE en liefde in je knusse kring de komende dagen.

Van harte,

Petra en PascalPetra Van Hoorde en Pascal De Veirman

PS: Na het turbulente jaar nood aan een babbel, even gedachten wisselen en ervaringen delen? Stuur gewoon een berichtje om het aan te vragen of gebruik onderstaande knop.

Vraag je klankbordgesprek aan