MT is een bekroond businessmagazine, gemaakt voor CEO’s en zaakvoerders in Vlaanderen en Brussel. MT volgt de tijdgeest in drie telkens terugkerende pijlers:

  • het speelveld van business,
  • management
  • en leiderschap.

MT wil uitnodigen tot strategische reflectie. Daarom brengt de redactie interviews met belangrijke CEO’s en zaakvoerders, managementgoeroes en spiegelt deze aan sterke cases uit binnen- en buitenland.

MT staat voor Management Team en is door Marcom World, UPP en B2B Press uitgeroepen tot beste lancering van 2016.

Partnership Intentif & Management Team

De belangrijkste reden waarom we kiezen voor een partnership met MT is het feit dat hun doel nauw aansluit bij de missie van Intentif: “de leiders van vandaag en morgen inspireren met nieuwe ideeën en inzichten. Betere leiders maken immers een betere wereld.”

Zoals ik beschreef in het artikel “Als CEO’s in de spiegel kijken…” ben ik ervan overtuigd dat de vooruitgang ligt in samenwerking, bewustzijn en open communicatie .  Als leiders groeien, gaat het rondom hen meer stromen !  Als we elkaar daarin aansteken en onze schroom afwerpen, steken we elkaar aan richting nog meer stroming: dat is het het nieuwe ondernemerschap !

Hierbij alvast enkele inspirerende artikels:

Kom es proeven of Intentif ook jou kan bijstaan bij je verdere groei en evolutie, we nodigen je graag uit om:

  • de eerste stapjes te zetten samen met andere ondernemers op één van onze evenementen
  • een gratis klankbordgesprek aan te vragen. Niet voor watjes, zoveel is zeker !
  • Alvast te starten met een GRATIS leiderscan: test jouw leiderschap (deze leider scan geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en uitdagingen als verbindend leider).

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.