Toegewijd, duurzaam, productief

Atlas Copco is een wereldleider in het leveren van industriële productiviteit oplossingen.

Hun producten en diensten lopen uiteen van lucht- en gascompressoren, vacuüm oplossingen, stroomgroepen, apparatuur voor de bouw en mijnbouw, industriële gereedschappen en assemblagesystemen tot de aanverwante aftermarket service en verhuur.

De ontwikkeling van hun innovatieve producten en diensten is gericht op productiviteit, energiezuinigheid, veiligheid en ergonomie.

Het groeitraject

Atlas Copco houdt van een “no nonsense” aanpak, gebouwd op praktische ervaring en kiest resoluut voor het blijvend investeren in zijn managementlaag. Zowel

 • het middenkader team van de Production Plant van Portable Energy, bestaande uit Nederlandstalige managers (merendeel ingenieurs),
 • als het middenkader team van Construction Technique Service Division, met vele verschillende nationaliteiten (Amerikaans, Duits, Zweeds, Turks, Spaans, Portugees, …) waarbij de voertaal van het traject Engels is.

worden begeleid in een management traject met als doelstelling volgende drie pijlers:

 • persoonlijke ontwikkeling
 • teamontwikkeling
 • omgaan met verandering

Intentif is gespecialiseerd in een traject aanpak waarbij begeleiding van het proces op basis van vertrouwen centraal staat en training en coaching hand in hand gaan. Voor ons is duurzaamheid key, we zorgen er dan ook voor dat elke afspraak en groeikans wordt verankerd op MT niveau, bij Atlas Copco zijn dat de VP’s en respectievelijke president van de divisie.

Na een kwalitatieve intake en een kick-off voor creatie van het kader en momentum starten we met dat wat we dolgraag doen, dat wat ons zo typeert: Leiderschap Groeitrajecten.

De pijlers in het traject zijn drie driedaagse trainingsmomenten, verrijkt met individuele coachingssessies, intervisie momenten en workshops waarin het middenkader in overleg gaat met hun VP’s en president. De drie pijlers omvatten de hierboven beschreven doelstelling en heten :

 1. Personal Effectiveness & Team Connection
 2. Powerful Leadership (management basis en opbouw)
 3. Self-management & Stimulating Circles (ontwikkelings- en evaluatiegesprekken)

Dit is onze specialiteit en we zijn er fier op ATLAS COPCO bij onze klanten te mogen rekenen. We danken hen voor het vertrouwen !

Wordt vervolgd…

Wens ook jij te groeien en beter resultaten te behalen samen met je team? Dan nodigen we je graag uit om:

 • de eerste stapjes te zetten samen met andere ondernemers op één van onze evenementen
 • een gratis klankbordgesprek aan te vragen. Niet voor watjes, zoveel is zeker !
 • Alvast te starten met een GRATIS leiderscan: test jouw leiderschap (deze leider scan geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en uitdagingen als verbindend leider).

Vlot betere resultaten halen met je team ?

Kies voor groei als leider en mens.