...

Ben of ken jij ook een stikjaloerse ondernemer?

by

Eenzaam aan de top

Vele managers, directeurs, CEO’s voelen de nood van een klankbord. Elke mens heeft er baat bij om van gedachten te wisselen met anderen. Het helpt om binnen een veilig kader te kunnen overleggen met gelijken over mogelijke twijfels, gevoelens, ideeën, … Vele leidinggevenden missen die gelijkgestemde, die soms helemaal anders in elkaar zit dan zij zelf en helemaal veilig aanvoelt.

In elk bedrijf werken leidinggevenden die deze nood voelen. Gezien het feit dat wij in elke begeleiding contact maken met de mens achter de leidinggevende, komen wij al snel in contact met dat gemis. Weinigen praten daarover of vragen hulp, waardoor het zo moeilijk is om die doelgroep te bereiken met zo iets kwetsbaars.

Recent heeft DE TIJD daar verandering in gebracht door het artikel ‘Andere ondernemers kijken raar op als ze ons zien knuffelen’ te publiceren. Een artikel dat me erg veel plezier doet. Nu hoef je niet meer stikjaloers te zijn op de ondernemers die wel een eerlijk klankbord hebben gevonden! Intentif is gebouwd op een mensgerichte missie die we uitdragen binnen de bedrijfswereld. Wij bieden op maat ontwikkelde trajecten aan om onze ervaring te delen met onze klanten opdat ze niet elke horde zelf hoeven te nemen. We ontwikkelen samen een waarden gedreven bedrijfscultuur gebouwd op een fundament van vertrouwen en kwetsbaarheid.

“In deze tijden ligt de sleutel tot succesvol leiding geven vooral in het bewustzijn van de leider/manager.”
Pascal De Veirman

In onze CEO jaartrajecten bieden wij een antwoord op deze nood aan een klankbord. De CEO’s die deelnamen aan de editie 2015 en nu doorgaan naar het tweede jaar vormden al snel een hechte groep. Ze spreken af voor uitwisselings- en verdiepingsmomenten en groeien zodoende naar de zo belangrijke open en eerlijke klankborden die voor elke CEO van onschatbare waarde is.

Wat deze CEO’s verbindt met elkaar:

  • allen willen ze investeren in zichzelf
  • allen durven ze in de spiegel te kijken en zichzelf beter te leren kennen
  • allen zijn ze geïnteresseerd in het verkennen van nieuwe leermethodes
  • elke deelnemende CEO verwerft één of meerdere eerlijke klankborden voor het leven

“Geef me een hefboom die lang genoeg is… en ik kan met een hand de hele wereld in beweging brengen”
Peter Senge

Wil jij ook meer “flow” in je bedrijf en betere resultaten met minder energievretend trekken en sleuren ?
Ben jij ook bereid in jezelf op zoek te gaan naar je blokkades ? Dan en alleen dan nodigen we je graag uit om:

  • de eerste stapjes te zetten samen met andere ondernemers op één van onze evenementen
  • een gratis klankbordgesprek aan te vragen. Niet voor watjes, zoveel is zeker !
  • Alvast te starten met een GRATIS leiderscan: test jouw leiderschap (deze leider scan geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en uitdagingen als verbindend leider).