Menu
 
Home > KMO Portefeuille

KMO Portefeuille

Via de kmo-portefeuille kunt u subsidies aanvragen bij de Vlaamse overheid. De subsidies omvatten o.a. de domeinen opleiding en advies op voorwaarde dat die worden ingekocht bij erkende dienstverleners.

Intentif is een erkend dienstverlener  (KMOP erkenningnummer:  DV.O215145) !

Voor opleiding en advies kan een onderneming per kalenderjaar subsidies aanvragen tot een max. projectbedrag van 25.000 euro. Afhankelijk van het type onderneming bekomt men 30% (middelgrote onderneming) of 40% subsidie (kleine onderneming).

Intentif is erkend als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille voor de pijler 'opleiding'.  Dit wil zeggen dat u als zelfstandige, vrij beroeper of als KMO subsidies kunt krijgen voor onze opleidingen en workshops. 


Hoe vraag ik de KMO Portefeuille aan ?
Alles gebeurt online (via www.kmo-portefeuille.be). De eerste keer moet u zich registreren met uw elektronische identiteitskaart of met een federaal token.

De aanvraag gebeurt vrij intuïtief. Gegevens die u bij de hand dient te hebben bij het indienen van een subsidieaanvraag voor een opleiding bij Intentif: 

  • naam van de opleiding
  • aantal deelnemers
  • inschrijvingsdatum
  • projectbedrag

Bekijk de gedetailleerde handleiding.Ten slotte moet u uw subsidieaanvraag indienen ten laatste 14 kalenderdagen na de start van de opleiding.

 

Meer info?
Voor meer informatie kunt u terecht op www.kmo-portefeuille.be of contact opnemen met de Vlaamse Overheid via het gratis nummer 1700 of met het Agentschap Ondernemen via kmo-portefeuille@vlaanderen.be.