Menu
 
Home > Academy > Zelfleiderschap voor jong en oud met Posi&Friends
Zelfleiderschap voor jong en oud met Posi&Friends
21 FEB 2018

Zelfleiderschap voor jong en oud met Posi&Friends

Zelfleiderschap, waarbij hoofd, hart en buik op één lijn staan, dat is eén van de grootste uitdagingen voor leiders tegenwoordig. Hoe vaak worstelen we innerlijk niet met de dualiteit ratio-gevoel ? 

Hoe vaak laten we ons onbewust niet leiden door onze angsten en onzekerheden, waardoor we helemaal niet verbindend met elkaar omgaan en waardoor we teamwerk en resultaten missen ? Vanuit zelfvertrouwen krachtig kwetsbaar met jezelf en anderen omgaan op een verbindende manier is voor veel ondernemers en leidinggevenden vandaag geen evidentie. 

Intentif begeleidt volwassen leiders op dit groeipad, om intuïtie én verstand in balans in te zetten. Hoofd, hart, buik netjes geïntegreerd. Hoeveel makkelijker zou het niet zijn als we dit eerder hadden geleerd ?

Net daar zet Posi&Friends op in !  Intentif en Posi&Friends delen eigenlijk dezelfde missie, waar Posi&Friends zich richt op jonge kinderen. Jong geleerd is oud gedaan !  Wat een voorsprong krijgen de kinderen als ze zo vroeg al leren connectie te maken met hun buikgevoel en er echt op vertrouwen als een goed kompas ! Posi&Friends wil kinderen inzicht geven in zichzelf en zich beter in hun vel laten voelen. Hèhè, laat dat nu net ook de missie van Intentif zijn maar dan voor volwassenen, die het niet als kind leerden helaas.

Zelfinzicht, zelfvertrouwen, positief denken, het leidt tot gelukkiger en stabieler mensen, die verbindend (zelf)leiderschap uitdragen en zo de wereld mooier en beter maken !

Hoe Posi&Friends dat verwezenlijkt, legt Geert Reynaert je zelf op een boeiende manier uit op onze zelfleiderschapsavond. Geert is de vader van VZW Posi&Friends én bezieler van Hoaxland, gespecialiseerd in 3D animatie. Zijn verhaal als creatief ondernemer is ongewoon en erg inspirerend.

Zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfaanvaarding, geef toe, dat zijn kwaliteiten die je als leider wellicht ook nastreeft, voor jezelf, je medewerkers, je kinderen, vrienden en familie. Op deze avond leer je er meer over : we stellen je graag het Intentif én het Posi&Friends gedachtengoed voor.  Bovendien leer je ook hoe JIJ zelf je steentje kan bijdragen om dit uit te dragen.

Want #leidersinspirerenleiders

 

 

 

Praktisch :

Waar ? Het Leerhof, Hollebeekstraat 6, 9661 Brakel (Parike)

Wanneer ? 21 februari 2018

Programma:

  • Onthaal 18u30 met broodjes
  • Presentatie 19u00 met aansluitend netwerkmoment

Graag vooraf inschrijven via de Intentif Academy site.

Bijdrage : 30 euro pp incl. BTW
Voor dit bedrag geniet je van een inspirerende avond met hapjes en drankjes en leuke babbels. Je vertrekt sowieso met de exclusieve Posi&Friends wenskaarten én je maakt ook kans op the one and only Posi goodie bag t.w.v. 90 euro die we die avond wegschenken. Bovendien steun je dit maatschappelijk project, want per deelnemer schenkt Intentif 5 euro aan Posi&Friends.

Indien u een factuur wenst, bezorg ons aub de facturatiegegevens vooraf via mail naar info@intentif.be

 

Alle events +

Inschrijven voor deze activiteit

Gelieve eerst in te loggen