Menu
 
Home > Academy > Zelfleiderschap voor jong en oud met Posi&Friends
Zelfleiderschap voor jong en oud met Posi&Friends
21 FEB 2018

Zelfleiderschap voor jong en oud met Posi&Friends

Zelfleiderschap, waarbij hoofd, hart en buik op één lijn staan, dat is eén van de grootste uitdagingen voor leiders tegenwoordig. Hoe vaak worstelen we innerlijk niet met de dualiteit ratio-gevoel ? 

Besef je dat we ons geregeld onbewust laten leiden door onze angsten en onzekerheden, waardoor we helemaal niet verbindend met elkaar omgaan en waardoor we teamwerk en resultaten missen ? Vanuit zelfvertrouwen krachtig kwetsbaar met jezelf en anderen omgaan op een verbindende manier is voor veel ondernemers en leidinggevenden vandaag echt geen evidentie. 

Vanuit #leidersinspirerenleiders vroegen we aan Geert Reynaert, CEO Hoaxland, om zijn zoektocht met alle goede en lastige ervaringen te delen. Waarom Geert ? Hij is niet alleen de creatieve mensgerichte CEO van het 3D animatiebedrijf Hoaxland, hij maakt er ook zijn missie van om kinderen heel vroeg te leren omgaan met hoofd, hart en buik. Zij zijn onze leiders van de toekomst !   Want jong geleerd is oud gedaan. Hoeveel makkelijker zou het niet zijn als we dit zelf eerder hadden geleerd : intuïtie en verstand in balans samen inzetten ?

Een ideale match dus tussen Intentif, waar we volwassen leiders begeleiden op dit groeipad en tussen Posi&Friends, wat zich met dezelfde missie richt op jonge kinderen. 

Wat een voorsprong krijgen de kinderen als ze zo vroeg al leren connectie te maken met hun buikgevoel en er echt op vertrouwen als een goed kompas ! Posi&Friends wil kinderen inzicht geven in zichzelf en zich beter in hun vel laten voelen. Hèhè, laat dat nu net ook de missie van Intentif zijn maar dan voor volwassenen, die het niet als kind leerden helaas.

Zelfinzicht, zelfvertrouwen, positief denken, het leidt tot gelukkiger en stabieler mensen, die verbindend (zelf)leiderschap uitdragen en zo de wereld mooier en beter maken !

Hoe Posi&Friends dat verwezenlijkt, legt Geert Reynaert je zelf op een boeiende manier uit op onze zelfleiderschapsavond. Geert is de vader van VZW Posi&Friends én bezieler van Hoaxland, gespecialiseerd in 3D animatie. Zijn verhaal als creatief ondernemer is ongewoon en erg inspirerend.

Zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfaanvaarding, geef toe, dat zijn kwaliteiten die je als leider wellicht ook nastreeft, voor jezelf, je medewerkers, je kinderen, vrienden en familie. Op deze avond leer je er meer over : we stellen je graag het Intentif én het Posi&Friends gedachtengoed voor.  Bovendien leer je ook hoe JIJ zelf je steentje kan bijdragen om dit uit te dragen.

Want #leidersinspirerenleiders

 

 

 

Praktisch :

Waar ? Het Leerhof, Hollebeekstraat 6, 9661 Brakel (Parike)

Wanneer ? 21 februari 2018

Programma:

  • Onthaal 18u30 met broodjes
  • Presentatie 19u00 met aansluitend netwerkmoment

Graag vooraf inschrijven via de Intentif Academy site.

Bijdrage : 30 euro pp incl. BTW
Waarom zou je hier tijd en geld in investeren  ? Wat brengt het jou ?
Inspiratie : je steekt zeker persoonlijk iets op tijdens deze superinspirerende avond die je sterkt als (zelf)leider
Fun : hapjes en drankjes en leuke babbels met andere leidinggevenden 
Maatschappelijke bijdrage: 
je vertrekt met exclusieve Posi&Friends wenskaarten zodat je anderen ook kan inspireren naar zelfleiderschap. Bovendien steun je dit maatschappelijk project financieel, want per deelnemer schenkt Intentif 5 euro aan Posi&Friends.
En als dat nog niet genoeg is : je maakt ook kans op the one and only Posi goodie bag t.w.v. 90 euro die we die avond wegschenken. 

Indien u een factuur wenst, bezorg ons aub de facturatiegegevens vooraf via mail naar info@intentif.be

 

Alle events +

Inschrijven voor deze activiteit

Gelieve eerst in te loggen